Identifikace
Chemický popis |
Směs kyselin a nízkopěnivých tenzidů |
enGastro O je oplachový prostředek pro profesionální myčky s dávkovacím zařízením. Je směsí jemných tenzidů, které působí prospěšně při závěrečném oplachu nádobí tím, že odstraní složky po předchozím mytí. Díky své jedinečné formulaci současně zajišťuje vysoký lesk a snižuje množství vody na povrchu nádobí a urychluje tak osychání.
enGastro O je ekologicky nezávadný a snadno biologicky rozložitelný. Neobsahuje fosfáty. Dávkování prostředku se pohybuje v rozmezí 1 – 3 g/l.
Fyzikální a chemické vlastnosti
vzhled při 20°C |
bezbarvá kapalina s mírným opálem |
ionogenní charakter |
neionogenní |
hustota při 20°C, g/cm3, cca |
1,01 |
sušina, % hm., min. |
25,0 |
pH, 3% roztok |
2,5 - 4,5 |